Ana Menü
· Ana Sayfa
· Haberler
· Resimler
· Videolarımız
· Forum
· Köşe Yazıları
· Önemli Dosyalar
· Desteklenen Siteler
· Tarım Faaliyetleri
· Harita ve Uydu Görüntüleri
· Tarih ve Nüfus
· Sağlık Koşulları
· Eğitim Öğretim
· Spor Faaliyetleri
· Düğün Törenleri
· Çevre ile İlişkiler
· Dini Bayramlar
· Şehit ve Gazilerimiz
· Çoğrafi Konum
· Köyümüzün Camisi
· Arama
· Bize Ulaşın
· Yardım
· Haberler
· Resimler
· Videolarımız
· Forum
· Köşe Yazıları
· Önemli Dosyalar
· Desteklenen Siteler
· Tarım Faaliyetleri
· Harita ve Uydu Görüntüleri
· Tarih ve Nüfus
· Sağlık Koşulları
· Eğitim Öğretim
· Spor Faaliyetleri
· Düğün Törenleri
· Çevre ile İlişkiler
· Dini Bayramlar
· Şehit ve Gazilerimiz
· Çoğrafi Konum
· Köyümüzün Camisi
· Arama
· Bize Ulaşın
· Yardım
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 308
· En Yeni Üye: beytullahuman
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· En Yeni Üye: beytullahuman
Köşe Yazarları
Yazar:İrfan YILDIZ
Köşe Yazarı olmak isteyen üyelerimiz başvuru için tıklayınız.
Üye Istatistikleri
| sedoo | 09:05:55 |
| TOZLU | 1 Gün |
| sanko86 | 2 Gün |
| bulut10 | 3 Gün |
| zeynoo | 3 Gün |
| halilka... | 6 Gün |
| hbulut | 6 Gün |
| ybaycan | 1 Hafta |
| Mustafa... | 1 Hafta |
| hasan | 1 Hafta |
Bugün: 0
Dün: 1
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yil: 0
Yeni Kullanici : ALMOFALGE· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
Günlük Ziyaretçi
Ziyaretçi : 467897
Site1438 gündür açik
325 ziyaretçi / gün
e-mail Kayit Dagilimi
Yahoo:4 (1.3%)
Gmail: 11 (3.57%)
Hotmail: 249 (80.84%)
MSN: 1 (0.32%)
Mynet: 9 (2.92%)
Other: 34 (11.04%)
Gmail: 11 (3.57%)
Hotmail: 249 (80.84%)
MSN: 1 (0.32%)
Mynet: 9 (2.92%)
Other: 34 (11.04%)
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Anket
Sitemizde Facebook'u Kimler Kullanıyor?
Kullanıyorum
82% [9 Oy]
Kullanmıyorum
18% [2 Oy]
Oy: 11
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 22/11/2011
Anket Arşivi
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 22/11/2011
Anket Arşivi
Reklamlar
En Çok Mesaj Atan Üyeler
| sanko86 | 747 |
| irfanhoca | 621 |
| Turkistan | 448 |
| kurtoglu73 | 336 |
| yasincavdar | 262 |
| samidayi | 98 |
| hbulut | 65 |
| -emre- | 62 |
| omerfozcan | 41 |
| isayik | 39 |
| ismail ozcan | 35 |
| ismail | 32 |
| vatan40 | 28 |
| sehzadem | 27 |
| asigenc_10 | 22 |
| TOZLU | 21 |
| hatiphaloo | 17 |
| mehmetkocaer | 17 |
| -ahmet- | 15 |
| ahmet emre | 10 |
Reklamlar-Destek
Başlığı Görüntüle
Sayfa 1 - 2: 12
|
|
İLAHİLER
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Moderatör ![]() Mesaj Sayısı: 621 Katılım Tarihi: 13/07/2008 |
İLAHİ VE KASİDE SÖZLERİ Gör ki; madde aciz, mânâ yücedir, Her ne varsa dönüş, "Mutlak Güç" edir. "Arş" içinde "Arz" dediğin nicedir? Bir kum tanesine, sor da söylesin... Sanma, Kainatta bir tesadüf var; Herşey dile gelmiş, mânâ fısıldar. Rabb'imden habersiz dal mı kıpırdar? Düşen bir yaprağa, sor da söylesin... Nasıl kurulmuş ki, hayat dengesi, Hiçbir nesnede yok, bir kavga sesi. Neyi bekliyor şu, tohum tanesi? Yağmur damlasına, sor da söylesin... Rızkını biçer mi, gayret etmeyen, Oturup miskince, sofra bekleyen.. Bunu sen, dört mevsim açlık çekmeyen, Küçük karıncaya, sor da söylesin... İbret denizinde, akıl teknesi.. Gezdikçe paklanır, vicdanın sesi, İman için yeter, ilmin zerresi Deryâyı damlaya, sor da söylesin... Düzenleyen irfanhoca Düzenleme Tarihi: 29-11-2008 irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Gül Yüzünü Gül yüzünü rüyamızda Gürelim ya RESULALLAH Gül bahçene dünyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gönüller sultanı Getiren yüce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gözler Hasretinle yanar özler Mubarek ravzana yüzler Sürelim ya RESULALLAH Veda edip masivaya Yalvarıp yüce Mevlaya Şefaat - Mustafa' ya Erelim ya RASULALLAH Levleke dedi sana hak Bağışla yüzümüze bak Huzurullaha yüzü ak Varalım ya RASULALLAH Derviş derki kardeşlere Çok selavat ver kardeşlere Gül yüzünü göre göre Ölelim ya RASULALLAH Düzenleyen irfanhoca Düzenleme Tarihi: 29-11-2008 irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Medineye Varamadım Medineye varamadım Gül kokusun alamadım Muhammede doyamadım Yaralıyam yaralıyam Kabenin örtüsü kara Açtı yüreğimde yara Bulunmadı derdime çare Yaralıyam yaralıyam Hacerül esvedin taşı Akıttı gözümden yaşı Bulunmaz resülün eşi Yaralıyam yaralıyam irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
KABE YOLLARINDA Başım açık yalın ayak Düştüm Kabe yollarına. Günahıma ağlayarak Düştüm Kabe yollarına. Dost ahbapla vedalaşıp Nice sarp dağları aşıp Halilullaha ulaşıp Düştüm Kabe yollarına. Musul, Bağdat ve Kerbela Nurlar yağar her gün hâlâ Hoştur deyip kaza bela Düştüm Kabe yollarına. Bazen açık bazen susuz Bazen yorgun, hem susuz Sabır isteyerek sonsuz Düştüm Kabe yollarına. Beytullahı görem diye Taşına yüz sürem diye Yoluna can verem diye Düştüm Kabe yollarına. irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
AŞKIN İLE AŞIKLAR Aşkın ile aşıklar Yansın yâ Resullallah. İçip aşkın şarâbın Kansın yâ Resullallah. Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki cihan güneşi Sensin yâ Resullallah. Aşık Yunus'un canı Hilm-ü şefaat kanı Alemlerin sultanı Sensin yâ Resullallah irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
AY DOĞDU ÜZERİMİZE Ay doğdu üzerimize Veda tepesinden. Şükür gerekti bizlere Allah'a davetinden. Sen güneşsin, sen aysın Sen nur üstüne nursun. Sen Süreyya ışığısın Ey sevgili, ey Resül! Ey bizden seçilen elçi Yüce bir davetle geldin. Sen bu şehre şeref verdin Ey sevgili, hoş geldin. irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
YAN YÜREĞİM YAN Yan yüreğim yan Gör ki neler var Bu halk içinde Bize gülen var Koy gülen gülsün Hak bizi bilsin Gafiller bilsin Hakkı seven var Bu yol uzundur Menzili çoktur Geçidi yoktur Derin sular var Her kim merdane Gelsin meydane Kıyamaz cane Kimde hüner var Yunus sen burda Meydan isteme Meydanlar içinde canım Merdaneler var. Düzenleyen irfanhoca Düzenleme Tarihi: 29-11-2008 irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
EBEDA Yarab haberin nereden alalım Bir kamil mürşide varalım Hakkın yoluna kurban olalım Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Gönül kuşunu eyleyemedim Dünyaya mesken bağlayamadım Yandı yüreğim ağlayamadım Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Tazedir solmaz Hakkın gülleri Mestane gezer saadet kulları Gayet incedir Hakkın yolları Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Yarabberrahim Ey lütfü Kerim Yoluna kurban canım var benim Yarab sen varken kime gideyim Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
ARAYU ARAYU Arayu arayu bulsam izini İzinin tozuna sürsem yüzüm Hak nasip eylese görsem yüzünü Ya Muhammed canım arzular seni Bir mübarek sefer olsada gitsem Kabe yollarında kumlara bassam Hak nasip eylese yüzünü görsem Can Muhammed canım arzular seni Zerrece kalmadı kalbimde hile Sıdk ile girmişem ben bu hak yola Ebu Bekir, Ömer, Osman'da bile Ya Muhammedi Canım arzular seni Ali ve Hasan, Hüseyin anda Sevdası gönüllerde muhabbet canda Yarın mahşer günü Hak divanda Ya Muhammed Canım arzular seni Yunus senin methin eder dillerde Dillerde dillerde her gönüllerde Arayı arayı gurbet illerde Ya Muhammed Canım arzular seni irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
CANIM KURBAN OLSUN Canım kurban olsun senin yoluna Adı güzel kendi güzel Muhammed Gel şefaat eyle kemter kuluna Adı güzel kendi güzel Muhmamed Mümin olanların çoktur cefası Ahirette vardır zevk-ü sefası Onsekizbin alemin Mustafası Adı güzel kendi güzel Muhammed Yunus der neylerem cihanı sensiz Sen hak peygambersin şeksiz gümansız Sana inanmayan gider imansız Adı güzel kendi güzel Muhammed Düzenleyen irfanhoca Düzenleme Tarihi: 29-11-2008 irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Ey insucan peygamberi Ehlen ve sehlen merhaba Sen canların cananısın Dertlilerin dermanısın Alemlerin sultanısın Ehlen ve sehlen merhaba Allahü ekber şanühü Sultanehü sübhanehu Kad caena burhanehu Ehlen ve sehlen merhaba Sensin mahbub-i hüda Etme şefaatten cuda Ahmet Muhammed Mustafa Ehlen ve sehlen merhaba Derviş yunus söyler sözü Dergahına sürer yüzü Severler mahşerde bizi Ehlen ve sehlen merhaba irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Göçtü Kervan Ah nice bir uyursun uyanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Çağrışır tellallar inanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Emir hac göçeli hayli zamandır Muhammed cümleye dindir imandır Delilsiz gidilmez yollar yamandır Göçtü kervan kaldık dağlar başında Yunus sen bu dünyaya niye geldin Gece gündüz Hakkı zikretsin dilin Evliyaya uğramaz ise yolun Göçtü kervan kaldık dağlar başında irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderken o düğüne Gülsem Mevlan gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Hayranı der aşk versin Şems gibi yoldaş versin Canlar kemale ersin Ersem Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Sevdim seni mabuduma Canan diye sevdim, Bir ben değil alem sana Hayran diye sevdim. Mahşerde nebiler bile Senden medet ister Gül yüzlü melekler sana Hayran diye sevdim Kurbanın olam şahı Resul Kovma kapından Didarına müştak olacak Yazdan diye sevdim Evladu iyalden geçerek Ravzana geldim Ahlakını methetmede Kurr17;an diye sevdim irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
CÜRMÜM İLE Ey rahmeti bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Rahman Allah Rahim Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana İsmin ğani Ğaffar iken Ayp örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana Nakarat Senden uzak kaldım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el aman Cürmüm ile Geldim sana irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
BİZDEN SELAM GÖTÜRÜN Geçtiğiniz yollara Bizden selam götürün Hak-dost diyen dillere Bizden selam götürün Kutlu Hicaz çölüne Hakk'ın solmaz gülüne O Müminler seline Bizden selam götürün Girenler dostun bağına Düşmez küfrün ağma Mübarek nur dağına Bizden selam götürün Yağan Nur-i Hüdaya Merve ile Safa'ya Muhammed Mustafa'ya Bizden selam götürün Yalvarıp Rabbimize Dualar edin bize Muazzam Kabe'mize Bizden Selam götürün Her yönelen Allah'a Çıkar nurlu sabaha Al-i Rasülullah'a Bizden selam götürün Girersiniz ihrama El sürmeden harama Sahabe-i Kiram'a Bizden selam götürün Lebbeyk deyip boyuna Koşun zemzem suyuna Beni Haşim soyuna Bizden selam götürün Mekke ile Medine İki eşsiz hazine Cihanyar-ı güzine Bizden selam götürün Kavrulan açık başa Öpülen siyah taşa Gözlerden akan yaşa Bizden selam götürün Yetişir Cemal gayri Çok sözün yoktur hayrı Hüccaca ayrı ayrı Bizden selam götürün irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
Mağrur OLMA insanoğlu Makamımız kuş misali Daldan dala konabilir İnsanoğlu yok misali Birgün olur ölebilir Dağlar taşlar kül misali Birgün olur tozabilir İnsanoğlu gül misali Birgün olur solabilir Hakikata eren erler Mevlasım bulabilir Kendini kemter görenler Birgün yüce olabilir Bu can bana emanettir Birgün olur uçabilir Dünya malı bir zinnettir Ancak amel kalabilir irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
ÖLMEMEYE ÇAREMÎ VAR Gururlanma insanoğlu Ölmemeye çaremi var Hazen görmüş bir gül gibi Solmamaya çarenmi var Hayat denen dolap döner Bütün mahluk olan biner Yağı biten kandil söner Sönmemeye çaremi var Hiç aldanma mala mülke Gitmez isen doğru yola Tatlı canın azraile Vermemeye çaremi var Hiç güvenme can dostuna Uçuşurlar mal kastına Çıkıp teneşür üstüne Yatmamaya çaremi var Düşünmezsin hiç ölmeyi Terk etmezsin hiç gülmeyi Yakası yok ak gömleği Giymemeye çaremi var Nerde ecdad nerde ata Hak'ka karşı yapma hata Taput denen ağaç ata Binmemeye çaremi var Daim yürür Hak izinde Hak'kı söyler her sözünde Dört kişinin omuzunda Gitmemeye çaremi var Kalkacaktır gözden perde Göreceksin yarin, nerde Ev kazılmış kara yerde Yatmamaya çaremi var Münker nekir gelecektir Rabbin kimdir diyecektir Mümin cevap verecektir Vermemeye çaremi var irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
BÜLBÜL İsmi Sübhan virdin mi var Bahçelerde yurdun mu var Bencileyin derdin mi var Garip garip ötme bülbül Bilirem aşıksın güle Gülün halinden kim bile Bahçedeki gonca güle Dolaşıp söz atma bülbül Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dert de sen katma bülbül Bilirem aşıksın verde Cünunun var gayet serde Bu sinemde olan derde Bir dert de sen katma bülbül Pervaz vurup uçar mısın Deniz derya geçer misin Bencileyin naçar mısın Sen de halin söyle bülbül A bülbülüm uslu musun Kafeslerde besli misin Bencileyin naçar mısın Garip garip ötme bülbül Yunus vücudun pak derken Cihanda mislin yok derken Seher vakti Hak Hak derken Bizi de unutma bülbül irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 29-11-2008
|
|
HAK YARAB Canı gönülden seversen Yalvar kul Allah'a yalvar Maksuda ermek istersen Yalvar kul Allah'a yalvar Hak Yarab yalvar Kul Allah'a yalvar Geceler uykudan uyan Gizli sırlar olsun ayan Mahrum olmaz Allah diyen Yalvar kul Allah'a yalvar Hak Yarab yalvar Kul Allah'a yalvar Tanı gafil kendini tanı Niçin yarattı Hak seni Azrail'e tatlı canı Verdiğin gün inanırsın Hak Yarab yalvar Kul Allah'a yalvar. irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
Sayfa 1 - 2: 12
| Atlanılacak Forum: |