Ana Menü
· Ana Sayfa
· Haberler
· Resimler
· Videolarımız
· Forum
· Köşe Yazıları
· Önemli Dosyalar
· Desteklenen Siteler
· Tarım Faaliyetleri
· Harita ve Uydu Görüntüleri
· Tarih ve Nüfus
· Sağlık Koşulları
· Eğitim Öğretim
· Spor Faaliyetleri
· Düğün Törenleri
· Çevre ile İlişkiler
· Dini Bayramlar
· Şehit ve Gazilerimiz
· Çoğrafi Konum
· Köyümüzün Camisi
· Arama
· Bize Ulaşın
· Yardım
· Haberler
· Resimler
· Videolarımız
· Forum
· Köşe Yazıları
· Önemli Dosyalar
· Desteklenen Siteler
· Tarım Faaliyetleri
· Harita ve Uydu Görüntüleri
· Tarih ve Nüfus
· Sağlık Koşulları
· Eğitim Öğretim
· Spor Faaliyetleri
· Düğün Törenleri
· Çevre ile İlişkiler
· Dini Bayramlar
· Şehit ve Gazilerimiz
· Çoğrafi Konum
· Köyümüzün Camisi
· Arama
· Bize Ulaşın
· Yardım
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 308
· En Yeni Üye: beytullahuman
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· En Yeni Üye: beytullahuman
Köşe Yazarları
Yazar:İrfan YILDIZ
Köşe Yazarı olmak isteyen üyelerimiz başvuru için tıklayınız.
Üye Istatistikleri
| sanko86 | 17:24:12 |
| bulut10 | 1 Gün |
| zeynoo | 1 Gün |
| halilka... | 4 Gün |
| hbulut | 4 Gün |
| ybaycan | 6 Gün |
| Mustafa... | 6 Gün |
| TOZLU | 1 Hafta |
| hasan | 1 Hafta |
| ELIF YI... | 1 Hafta |
Bugün: 0
Dün: 0
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yil: 0
Yeni Kullanici : ALMOFALGE· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
Günlük Ziyaretçi
Ziyaretçi : 466491
Site1436 gündür açik
324 ziyaretçi / gün
e-mail Kayit Dagilimi
Yahoo:4 (1.3%)
Gmail: 11 (3.57%)
Hotmail: 249 (80.84%)
MSN: 1 (0.32%)
Mynet: 9 (2.92%)
Other: 34 (11.04%)
Gmail: 11 (3.57%)
Hotmail: 249 (80.84%)
MSN: 1 (0.32%)
Mynet: 9 (2.92%)
Other: 34 (11.04%)
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Anket
Sitemizde Facebook'u Kimler Kullanıyor?
Kullanıyorum
82% [9 Oy]
Kullanmıyorum
18% [2 Oy]
Oy: 11
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 22/11/2011
Anket Arşivi
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 22/11/2011
Anket Arşivi
Reklamlar
En Çok Mesaj Atan Üyeler
| sanko86 | 747 |
| irfanhoca | 621 |
| Turkistan | 448 |
| kurtoglu73 | 336 |
| yasincavdar | 262 |
| samidayi | 98 |
| hbulut | 65 |
| -emre- | 62 |
| omerfozcan | 41 |
| isayik | 39 |
| ismail ozcan | 35 |
| ismail | 32 |
| vatan40 | 28 |
| sehzadem | 27 |
| asigenc_10 | 22 |
| TOZLU | 21 |
| mehmetkocaer | 17 |
| hatiphaloo | 17 |
| -ahmet- | 15 |
| ahmet emre | 10 |
Reklamlar-Destek
Başlığı Görüntüle
|
Köyümde
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 06-10-2009
|
|
Moderatör ![]() Mesaj Sayısı: 621 Katılım Tarihi: 13/07/2008 |
Coşkun akardı ırmakları çayları, Yeşil ormandı başı yüce dağları, Bir cennet olurdu yaz bahar ayları, Ne orman ne dağ kalmış şimdi köyümde, İnsanlar birbirini sever sayardı, Cenazeler insanla dolar taşardı, Düşeni kaldırmaya hepsi koşardı, Düşene tekme atıyorlar köyümde, Yemyeşil gater gater üzüm bağları, Gözleri sürmeli gelinlik kızları, Yaylaya çıkarlar yaz bahar ayları, Ne yayla kalmış ne göç şimdi köyümde, Sıra sıra gölgeli selvi söğütler, Altında verilirdi altın öğütler, Öğütlerin yerini almış küfürler, Saygı sevgi kalmamış şimdi köyümde, Bahar gelince köyüm olurdu cennet, Cennetinde edilirdi hoş muhabbet, Şimdi herkesi sarmış bir kin, ve nefret, Korkudan yaşanmaz olmuş köyümde, Kimse kimsenin bakmaz olmuş yüzüne, Tavuğu kaz görünür olmuş gözüne, Fesat ekilmiş bayırına düzüne, Fitneler cirit atar olmuş köyümde, Köyde ne koyun kuzu kalmış ne inek, Gübresi kokar, yaparmış diye sinek, Tavuklar satılmış boşalmış hem tünek, Yumurta kimya olmuş artık köyümde, Dağlar ormansız yüzünde acı çehre, Çehresi de bozulmuş benzerken şehre, Çifte uydular girmiş radyosuz eve, Bir garip haller olmuş şimdi köyümde, Kulşadi derki geçmez bir ömür böyle, Pişman olmadan dönün eski günlere, Bayramda olsa gelmem bir daha tevbe, Bayrammı kalmış sanki şimdi köyümder30; irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 06-10-2009
|
|
AFFET ALLAHIM Dilim varmıyor sana kulum demeye, Akıl yetmez merhametini ölçmeye, Aklım ermedi benim tevbe etmeye, Bağışla günahlarım affet Allah´ım. Hergün ölene bakıp almadık ibret, Ömür denen şey bir rüyadan ibaret, Doldurduk hayatımızı kin ve nefret, Bağışla günahları affet Allah´ım. Kulluğumuzu unuttuk daldık ğaflete, Şükür bile edemedik bunca ni´mete, İpleri verdik nefis ile şeytanın eline, Bağışla günahları affet Allah´ım. Ömür sermayesini boşuna harcadık, Dünyada ebediyen kalacağız sandık, Daha zamanın var diyen nefse kandık, Bağışla günahları affet Allah´ım Duymadık ezanları gitmedik camiye, Gitmek istedik şeytan çevirdi geriye, Şeytan bile şaşırırdı imrenirdi bize, Bağışla günahları affet Allah´ım. İşte Alllah´ım geldik rahmet kapına, Sığındık rahmetine talibiz biz affına, Senin merhametin sonsuz kullarına, Bağışla günahları affet Allah´ım. irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| irfanhoca |
Mesaj Tarihi 06-10-2009
|
|
NEYİNE KATLANAYIM Adam deyip bakmadın hiç yüzüme, Miyop diye kusur buldun gözüme, İnanmadın söylediğim sözüme, Senin daha neyine katlanayım? Soldurdun ömrümü yedin bitirdin, Tebessüm edip su bile vermedin, Sevdim ama kıymetimi bilmedin, Senin daha neyine katlanayım? Anlamadın hiç sen gerçek hayatı, Küçük hatalar hep gözüne battı, Her sözün bir ateş içimi yaktı, Senin daha neyine katlanayım? Bütün kusuru sen bende bulurdun, Beğenmedin beni hep yere vurdun, Her yaptığım işte bir kusur buldun, Senin daha neyine katlanayım Ne dediysem sen hep tersini yaptın, Kendince uyanık hem temiz saftın, Eller beni övdü sen çamur attın, Senin daha neyine katlanayım? Sabırla değişir diye bekledim, Ağız tadında bir bayram görmedim, Değil yaşamayı ölmek istedim, Senin daha neyine katlanayım?): Sana gül verdim dedin var dikeni, Zehir ettin ağzındaki dilini, Güzel söz etmedin kustun kinini, Senin daha neyine katlanayım? Gönlüm seviyor diye sana kandım, Bütün günahları üstüme aldım, Hayat yolunda yapa yalnız kaldım, Senin daha neyine katlanayım? Ölürsem vasiyetim olsun sana, Beni yaktın başka kimseyi yakma, Ölüm gerçek sakın yabana atma, Senin daha neyine katlanayım? Eşinden ayrılmış bir arkadaş kaleme almış Güzel bir şiir yazmış... Belki bazıların hislerine tercüman olur... irfan yıldııız<*>
|
|
|
|
| Atlanılacak Forum: |