Ana Menü

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 308
· En Yeni Üye: beytullahuman

Köşe Yazarları

Üye Istatistikleri

sedoo09:08:33
TOZLU 1 Gün
sanko86 2 Gün
bulut10 3 Gün
zeynoo 3 Gün
halilka... 6 Gün
hbulut 6 Gün
ybaycan 1 Hafta
Mustafa... 1 Hafta
hasan 1 Hafta

Bugün: 0
Dün: 1
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yil: 0
Yeni Kullanici : ALMOFALGE

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3
· Toplam Üye Sayısı: 308
Günlük Ziyaretçi
Ziyaretçi : 467897
Site1438 gündür açik
325 ziyaretçi / gün

e-mail Kayit Dagilimi
Yahoo:4 (1.3%)
Gmail: 11 (3.57%)
Hotmail: 249 (80.84%)
MSN: 1 (0.32%)
Mynet: 9 (2.92%)
Other: 34 (11.04%)

Üye Girişi

Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

Anket

Sitemizde Facebook'u Kimler Kullanıyor?

Kullanıyorum
Kullanıyorum
82% [9 Oy]

Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
18% [2 Oy]

Oy: 11
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 22/11/2011

Anket Arşivi

Reklamlar

En Çok Mesaj Atan Üyeler

Reklamlar-Destek

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
ET VE SÜT
irfanhoca
Et ve sütte neler oluyor..

Türkiye'nin 'süt'ü kesildi fiyatları arttı

Yediğimiz et Brezilya`dan 4 kat pahalı

SETBİR Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye`nin verimsiz et ırkı ve küçük işletmelerle hayvancılık yapamadığı için fiyatların 4 kat daha pahalı olduğunu söyledi

Yeni Şafak

Süt ve Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Bahçıvan, süt üretiminin artan sütlü ürünler talebine yetmemesi nedeniyle ham süt fiyatlarında ölçüsüz fiyat artışları meydana geldiğini belirtti.

`Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçen yıl hayvan ve süt fiyatlarının arttığını açıkladı.

2009-05-22 Zaman

Üretim düştü, süt fiyatları 70 kuruşa çıktı - Netgazete.com9 Eki 2009 ... Süt fiyatları 68,5 kuruş iken bile besici sütten fazla para kazanmıyor. Et fiyatları arttıkça, süt üreten hayvanlar mezbahalara gidebilir. ...

Sütün alım fiyatının yükselmesinde, devletin ilk kez süt tozu üretimi için destek vererek piyasaya müdahale etmesi de etkili oldu. Devlet, yaklaşık 15 milyon lira kaynak kullanarak, fazla sütün piyasadan çekilmesi amacıyla 5 bin ton süt tozu üretimini destekledi.

Avrupa Birliği'nde (ACool üretim fazlalığı yüzünden fiyatların aşırı düşmesini protesto etmek için çiftçiler milyonlarca ton sütünü tarlalara, caddelere dökerken, Türkiye'de besiciler, süt üretiminin düşmesi nedeniyle fiyatların yükselmesinden kaynaklanan ''buruk memnuniyet'' yaşıyor.

Ankara İli Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği (ADSSYCool Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Yorulmaz, üretimdeki düşüş nedeniyle süt fiyatlarının bu seviyeye yükseldiğini ve bu seviyeyi besiciler olarak ''makul'' bulduklarını belirtirken, ''Daha fazla yükselmesini istemiyoruz. Yoksa tüketici süt alamaz. Fiyat artarsa, sanayici ithalat baskısı yapar. Zaten AB de bunu istiyor. O zaman biz daha fazla zarar görürüz'' dedi.
Düzenleyen irfanhoca Düzenleme Tarihi: 24-10-2009
irfan yıldııız<*>

www.balatlikoyu.com
sanko86
Güzel haber teşekkürler.*clap*
Balatlı Köyü Tanıtım Sitesine Hoşgeldiniz.

www.balatlikoyu.com
Atlanılacak Forum:

Reklamlar

Sayfa oluşturulma süresi: 0.04 saniye
467,897 Tekil Ziyaretçi